Summer Stars 2019

Rudi Panis (Rotary Club Zonhoven) startte 3 jaar geleden een bijzonder initiatief. Hij slaagde er in om via Rotary een groep Oekraïense kinderen naar België te halen en hen de vakantie van hun leven te schenken. Als Assistant Governor zocht en vond hij steun bij zowel Frans- als Vlaamstalige clubs binnen het district, die telkens hun schouders mee onder het programma zetten.

In dit derde jaar liep de organisatie opnieuw als een trein. We zagen blije kinderen en gelukkige begeleiders. De beleving was absoluut top, getuige alle emoties die los kwamen op de afscheidsavond. Om het met de woorden van André Oeyen te zeggen: “Rudi, je hebt niet alleen die kids een onvergetelijke week bezorgd, maar ons allemaal”.

En zo is het, op naar volgend jaar!!!

Bron: PaulW