Rotary Club Zonhoven schenkt beschermingsmateriaal aan WZC Catharina en aan ‘t Weyerke

Afgelopen week kon Rotary club Zonhoven aan het woonzorgcentrum Catharina in Zonhoven 100 wasbare beschermingsschorten en 300 FFP2 maskers doneren.  De schorten werden geproduceerd door Fico in Zonhoven, waar voor de materialen enkel de inkoopprijs aangerekend werd.  Het beschermingsmateriaal zal verdeeld worden over de verschillende campussen van het woonzorgcentrum. 
Aan ‘t Weyerke in Heusden-Zolder konden we daarnaast nog eens 500 FFP2 maskers leveren.

Deze donaties maken deel uit van een Global Grant waar de clubs van Zonhoven, Bilzen-Alden Biezen, Borgloon-Haspengouw, Landen, Geel, Bree-Bocholt en Tessenderlo mee de schouders onder hebben gezet en waarbij er in totaal voor 40.000 euro aan beschermingsmateriaal voor de zorgsector in de regio’s  geleverd kon worden. Op deze manier hoopt Rotary de zorgsector door deze moeilijke periode te helpen en zo hun steun te betuigen aan alle hulpverleners die zich dag in dag uit inzetten.

De welgemeende appreciatie die we kregen bij de overhandiging kan enkel een stimulans zijn om ons hiervoor ook verder te engageren in de toekomst.

Bron: PaulP
Comments