Rotary Club Zonhoven maakt het de Zonhovense jongeren mogelijk om op uitwisseling te vertrekken .

Rotary Club Zonhoven maakt het de Zonhovense jongeren mogelijk om op uitwisseling te vertrekken naar het buitenland. Hiervoor zijn bepaalde periodes mogelijk en de jongeren moeten voldoen aan een aantal criteria. RCZ had een aantal studenten uitgenodigd voor een leuke avond.

Arick Mc Neil is een INbound student uit Californie en is te gast in Zonhoven. Arick gaf tijdens de vergadering een boeiende presentatie over zijn thuisland.
Vicky Polzin de allereerste INbound van Zonhoven was samen met haar zus Fiona op bezoek bij de gastgezinnen waar zij vorig jaar verbleven had. Vicky is afkomstig uit het Australische Gayndah . Gayndah is tevens een zustergemeente van Zonhoven! De zesdejaars student Lauren wordt de nieuwe OUTbound van Rotary Club Zonhoven, zij vertrekt in juli voor een jaar naar Brazilie.

Ingestuurd door Bastiaan Tips