Driekoningen van de Halveweg overhandigen gift aan de Therapeuten van 't Weyerke

Vandaag hebben de Driekoningen Halveweg hun, bij elkaar gezongen, opbrengst, aangevuld met een leuke extra gift van onze Club, overhandigd aan de therapeuten van t' Weyerke.

Een mooi woordje van de Facebook pagina van 't Weyerke :

Driekoningen Halveweg zamelden voor het vijfde jaar op rij zingend geld in voor de therapeutenwerking van 't Weyerke. Dit jaar hadden ze zelfs een Weyerkeslied gemaakt! Een warm dankjewel aan de driekoningen, familie, alle aanwezigen en zeker ook Rotary Zonhoven!
Vorig jaar werden er met deze prachtige gift heel wat dingen gerealiseerd tijdens de vakantie: klankschalen sessie, eco-percussie en dierensnoezel. Met het geld van de Rotary werd een rolstoelfiets aangekocht. Wat een prachtig begin van een nieuw werkjaar!

Bron: Paul Pilotto