Carnaval Ontbijthappening

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leden van Rotaryclub Zonhoven, Bas-optiek en kleding Cartouche.

Alaaf, alaaf en/of tok-tok-tok eitje met spek
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Rotaryclub Zonhoven en de Zonneridders op zondag 11 februari, de dag dat de carnavalstoet erop uit trekt, alweer een lekker ontbijt buffet met bubbels (enkel voor de liefhebbers uiteraard )
In plaats van pistoleekes te moeten gaan halen bij de bakker, kan je ze ontspannend en gezellig komen verorberen in de feesttent op het kerkplein waar wij een uitgebreid ontbijtbuffet serveren tegen de democratische prijzen van 15 € voor volwassenen en 10 € voor de kinderen tot 12 jaar.
Uiteraard besteden wij de opbrengst aan goede doelen zoals steun aan het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG), Ter Heide, ’t Weyerke en nog zo vele andere.
Het ontbijtbuffet bestaat uit een glaasje bubbels of fruitsap, spek met eieren, broodjes, grote keuze beleg, croissants, chocolade broodjes en koffiekoeken.

Bron: PaulP