Rotary Club Zonhoven zegt alaaf tijdens het jaarlijks Carnavalontbijt

Zoals reeds verschillende jaren op rij, organiseert Rotaryclub Zonhoven samen met De Zonneridders op zondag 23 februari, de dag dat de Zonhovense carnavalstoet erop uit trekt, een lekker ontbijtbuffet met bubbels (enkel voor de liefhebbers uiteraard).

Foute XMas Party

Een foute kersttrui? Een gekke kerstmuts? Tijdens onze Foute X-mas Party mag het allemaal.
Geniet van een avond vol shotjes, heerlijke hapjes van Taverne Patio en kerstsfeer à volonté.

DJ Ramo zet de juiste toon met de foutste kersthits.
Show those crazy dancemoves!

Ook voor het jaar 2018-2019 ...

Ook voor het jaar 2018-2019 mochten wij het Certificaat van Appreciatie ontvangen van onze District Gouverneur, Thierry Reip, die ons op onze wekelijkse vergadering vereerde met een bezoek.

Hij deed dit voor onze buitengewone contributie aan de campagne "End Polio Now" van Rotary International. Bieke, past voorzitter, mocht met fierheid dit certificaat in ontvangst nemen van de Gourverneur.

Bron: PaulP
Inhoud syndiceren