Summer Stars 2019

Rudi Panis (Rotary Club Zonhoven) startte 3 jaar geleden een bijzonder initiatief. Hij slaagde er in om via Rotary een groep Oekraïense kinderen naar België te halen en hen de vakantie van hun leven te schenken. Als Assistant Governor zocht en vond hij steun bij zowel Frans- als Vlaamstalige clubs binnen het district, die telkens hun schouders mee onder het programma zetten.

In dit derde jaar liep de organisatie opnieuw als een trein. We zagen blije kinderen en gelukkige begeleiders. De beleving was absoluut top, getuige alle emoties die los kwamen op de afscheidsavond. Om het met de woorden van André Oeyen te zeggen: “Rudi, je hebt niet alleen die kids een onvergetelijke week bezorgd, maar ons allemaal”.

En zo is het, op naar volgend jaar!!!

Bron: PaulW

Wist je dat ...

Wist je dat wij op onze laatste vergadering het onverwacht bezoek kregen van de District Gouverneur, René Friederici. Hij deed dit om ons een Certificaat van Appreciatie te overhandigen voor onze buitengewone contributie aan de campagne "End Polio Now" van Rotary International.

Dick, past voorzitter, en Bieke, huidig voorzitter, mochten met fierheid dit certificaat in ontvangst nemen van de Gourverneur.

Bron: PaulP

Dank u wel 550 ontbijters

Gisteren hadden we in samenwerking met de Zonneridders alweer een succesvolle editie van onze Carnaval Ontbijthappening waar 550 mensen kwamen genieten van een lekker ontbijt met bubbeltjes, gebakken eitjes met spek en een grote keuze aan broodjes en beleg. Uiteraard mocht een Nespresso koffie niet ontbreken.
Alvast bedankt voor jullie talrijke opkomst

Bron: PaulP
Inhoud syndiceren