Dank u wel 550 ontbijters

Gisteren hadden we in samenwerking met de Zonneridders alweer een succesvolle editie van onze Carnaval Ontbijthappening waar 550 mensen kwamen genieten van een lekker ontbijt met bubbeltjes, gebakken eitjes met spek en een grote keuze aan broodjes en beleg. Uiteraard mocht een Nespresso koffie niet ontbreken.
Alvast bedankt voor jullie talrijke opkomst

Bron: PaulP

Carnaval Ontbijthappening

Zoals reeds verschillende jaren op rij, organiseert Rotaryclub Zonhoven en de Zonneridders op zondag 3 maart, de dag dat de carnavalstoet erop uit trekt, een lekker ontbijt buffet met bubbels (enkel voor de liefhebbers uiteraard)
In plaats van pistoleekes te moeten gaan halen bij de bakker, kan je ze ontspannend en gezellig komen eten in de feesttent op het kerkplein, alwaar wij een uitgebreid ontbijtbuffet serveren tegen de democratische prijzen van 15 € voor volwassenen en 10 € voor de kinderen tot 12 jaar.
Uiteraard besteden wij de opbrengst aan verschillende goede doelen uit onze buurt.
Het ontbijtbuffet bestaat uit een glaasje bubbels of fruitsap, spek met eieren, broodjes, grote keuze beleg, croissants, chocolade broodjes en koffiekoeken.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leden van Rotaryclub Zonhoven, Bas-optiek en kleding Cartouche.
Wij heten u graag van harte welkom

Bron: PaulP

Happy New Year