We wensen jullie allemaal een fantastisch 2022

en willen een dikke DANKUWEL! zeggen voor de steun die we in 2021 kregen om onze goede doelen te kunnen steunen. We hopen jullie dit jaar weer live te kunnen ontmoeten op een van een van onze events. We keep u posted!

Rotary Zonhoven schonk €2300 aan ZAP

Rotary Zonhoven schonk €2300 aan sport- en spelmateriaal voor de scholen uit Pepinster.
Dit werd natuurlijk met open armen aangenomen.
Dankzij deze steun krijgen de kinderen weer meer kansen om zich te ontwikkelen.

John fietst voor Polio Day - 24 oktober 2021

Rotary zet zich al jaren in om polio uit de wereld te helpen.
Op zondag 24 oktober was het World Polio Day. In ons district werd dit gevierd met een academische zitting in het tropisch instituut in Antwerpen.
Om de strijd tegen polio extra in de verf te zetten heeft een van onze leden, John, de afstand tussen Zonhoven en Antwerpen per fiets afgelegd. Met maar liefst 105,86 km in de benen kwam hij tegen de middag in Antwerpen aan. Net op tijd om mee het glas van de vriendschap te heffen.
Proficiat John !
Inhoud syndiceren