MY CANADIAN ADVENTURE Don't let your dreams just be dreams!

Amber heeft er al een bewogen maand opzitten in Canada. Haar avonturen kan je volgen via haar blog:

Bron: n

Rotary Zonhoven heet Allison van harte welkom

Hallo iedereen, mijn naam is Allison Schuch en ik kom uit Minnesota in de United States.

Eerst wil ik iedereen en vooral Linda bedanken voor mij de kans te geven voor dit ge/wel/dig avontuur in Belgie.

Drie weken geleden op dertien augustus ben ik aangekomen in Brussel. Sinds ik in Belgie ben heb ik al veel gezien.

Alles is anders zoals het eten, de straten, de school, en de mensen maar ik vind het fijn dat het anders is.

Ik woon bij de familie Sillen in Bilzen, en ik houd veel van hen.  Mijn host parents, Peter en Chris zijn heel vriendelijk en ik voel me thuis! Ik heb ook een host sister haar naam is Jade.  Zij is heel lief en helpt mij met Nederlands te leren.

Donderdag ben ik gestart met school en ik heb een toffe klas.

Gisteren ben ik ook gestart met Nederlandstalige lessen in de voormiddag omdat mijn nederlands nog  niet zo goed is.

Wijerdag Zondag 25 september 2016

Genieten van een mooie wandeling tussen de  prachtige wijers van Zonhoven? Dat kan a.s. zondag 25 september. Rotary Zonhoven voorziet zelf enkele lekkernijen. Plaats van afspraak: Heidestrand te Zonhoven. Niet vergeten in te schrijven in de link die hiernaast terug te vinden is.

Inhoud syndiceren