Rotary Zonhoven schonk €2300 aan ZAP

Rotary Zonhoven schonk €2300 aan sport- en spelmateriaal voor de scholen uit Pepinster.
Dit werd natuurlijk met open armen aangenomen.
Dankzij deze steun krijgen de kinderen weer meer kansen om zich te ontwikkelen.

John fietst voor Polio Day - 24 oktober 2021

Rotary zet zich al jaren in om polio uit de wereld te helpen.
Op zondag 24 oktober was het World Polio Day. In ons district werd dit gevierd met een academische zitting in het tropisch instituut in Antwerpen.
Om de strijd tegen polio extra in de verf te zetten heeft een van onze leden, John, de afstand tussen Zonhoven en Antwerpen per fiets afgelegd. Met maar liefst 105,86 km in de benen kwam hij tegen de middag in Antwerpen aan. Net op tijd om mee het glas van de vriendschap te heffen.
Proficiat John !

Watersnood

Beste Zonhovenaren (en mensen uit de omgeving die ons trouw steunen)
We hebben bij Rotary Club Zonhoven de afgelopen jaren vaak op jullie steun kunnen rekenen. Denk maar aan onze Kersttent, het carnavalsontbijt,....
Zelfs in dit moeilijke jaar heeft de eerste editie van onze picknick een mooie opbrengst gegenereerd.
Niemand van ons kan onbewogen blijven bij het leed dat velen is overkomen door de watersnood van vorige week.
We vonden het dan ook vanzelfsprekend dat Rotary Club Zonhoven, met de opbrengsten van onze fundraisingsactiviteiten, een bijdrage zou leveren. Daarom schenken wij namens iedereen die onze activiteiten heeft gesteund 5000 euro die gebruikt worden voor projecten ter plaatse.
Dank aan jullie allemaal!
Inhoud syndiceren