Op 10 november organiseert Rotary Club Zonhoven La Nuit D’Or # 4

een fundraising activiteit ten voordele van het goede doel.

We zijn trots u de vierde editie van La Nuit D‘Or voor te stellen, ons belangrijkste fundraising event ten voordele van het goede doel. Deze avond biedt u een unieke kans om op een exclusieve locatie uw relaties en klanten een onvergetelijke avond met luxediner, een late night snack en top entertainment te bezorgen. De opbrengst van deze avond gaat dit jaar naar ‘Ambulance wens België’ en naar het ‘Dode-hoek-project.

Wat mag u verwachten van La Nuit d’Or editie 2018? Na een receptie met amuses kan u samen met uw gasten aan tafel schuiven voor een heerlijk viergangen diner met aangepaste wijnen en een late night snack. Hierna wordt het dansfeest in gang getrokken door Ivann, gevolgd door DJ Tom. Drank is à volonté inbegrepen tot 3 u. Als sponsor wordt uw visibiliteit verzekerd tijdens het event.

De goede doelen die we steunen in 2018.

Dode-hoek-project
Begin 2018 zijn we met Rotary Club Zonhoven in enkele Zonhovense lagere scholen gestart met het ‘Dode-hoek-project’.
Een project waarbij onze jongeren, de meest kwetsbaren in het verkeer, op een visuele en realistische manier wordt uitgelegd in welke hoeken zij moeilijk of niet zichtbaar zijn voor een vrachtwagenchau eur. Door hun zelf te laten plaatsnemen in een vrachtwagencabine
krijgen zij een duidelijk beeld van de mogelijke gevaren van de dode hoek. Dit project gaat in een eerste stap verder worden uitgebreid naar meerdere scholen in onze omgeving. De scholen gaan we dan ook van educatief materiaal voorzien en tevens zal dit project voorgesteld worden aan andere Rotary clubs.

Ambulance wens België
Nog een keer genieten van de kleine dingen in het leven.
Met volle teugen. De geladenheid van het nakende einde eventjes afschudden. Je haast terug goed in je vel voelen voor één dag.
Als je ongeneeslijk ziek bent, niet mobiel en je voelt dat het afscheid nabij komt, telt elk moment. De vrijwilligers van Ambulance Wens België helpen je met een ongelooflijke gedrevenheid om het maximum uit dat moment te halen.
Glunderende ogen, een warme glimlach, een liefdevol kneepje in de arm, een betekenisvolle blik. Een vervulde wens is het mooiste wat er is. Voor de mens, voor zijn naasten en voor de vrijwilligers die de wens mogelijk maakten.