Carnavalsontbijt

15 februari 2015

Tradities zijn er om in ere te houden. Op zondag 15 februari -de dag waarop de carnavalsstoet uittrekt - moet je niet naar de bakker. Je kan rustig, lekker ontspannend, komen ontbijten in de feesttent op het kerkplein.

Tussen 08.00 en 12.00 hr. verwelkomt Rotary Zonhoveniedereen van harte en verwennen we jullie graag met een glaasje bubbels of fruitsap, spek en eieren, broodjes en koffiekoeken.. Een waar feestontbijt. Nadien kan je de markt gaan bezoeken of je al voorbereiden op de stoet. Uw bijdrage: 12€ voor volwassenen en 8€ voor kinderen tot 12j.

Wist je dat uw bijdrage integraal naar een goed doel gaat? Dit jaar zal de opbrengst gaan naar M.P.I. Ter Heide. Ter Heide biedt professionele ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een ernstige mentale/motorische beperking.

Kaarten zijn verkrijgbaar in Bas Optiek, Kledingzaak Cartouche en bij alle leden van Rotaryclub Zonhoven.